Βασική ιστοσελίδα

Στο πακέτο υπηρεσιών “βασική δυναμική ιστοσελίδα” προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο internet και να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Δημιουργία πρότυπου περιεχόμενου

Η cwa αναλύει τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και παράγει για εσάς το υλικό που χρειάζεστε! Υλικό που θα κάνει μοναδική την ιστοσελίδα σας, αναδεικνύοντάς την από τον ανταγωνισμό.

Διαδικτυακά πληροφοριακά συστήματα

Προσφέρουμε λύσεις για τη διαδικτυακή διαχείριση πληροφορίας. Συλλογή, εκκαθάριση, εξόρυξη γνώσης, αναζήτηση και επαναδιανομή είναι μόνο μερικές από τις συνήθεις λειτουργίες των πληροφοριακών συστημάτων για τα οποία η cwa προσφέρει σχεδιασμό, υλοποίηση και συντήρηση/επέκταση λύσεων κομμένων και ραμμένων στις ακριβείς ανάγκες σας.

Εφαρμογές smartphone/tablet

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εφαρμογές (applications) για κινητές πλατφόρμες με αλληλεπίδραση αφής (smartphones, tablets, touch enabled PCs) για το λειτουργικό σύστημα android και iOS (Apple). Επιπλέον, η cwa αναπτύσσει το λογισμικό του διακομιστή (server) που απαιτείται για τη λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Εξελιγμένη ιστοσελίδα

Επιπλέον του πακέτου υπηρεσιών “βασική δυναμική ιστοσελίδα”, η “εξελιγμένη δυναμική ιστοσελίδα” περιλαμβάνει αισθητική απεικόνιση πλήρως εναρμονισμένη με την εταιρική σας εικόνα, βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O) και δυνατότητα συλλογής email επισκεπτών για την αποστολή newsletter καθώς και το μηχανισμό αποστολής τους.

Δημιουργία e-shop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έρχεται εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να αρχίσετε να δουλεύετε άμεσα. Η διαχείριση του γίνεται μέσα από μια απλή αλλά πληρέστατη εφαρμογή ενώ οι επισκέπτες διαθέτουν πληθώρα εργαλείων για να εντοπίσουν τα προϊόντα σας.

Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία SEO μπορούμε να καταφέρουμε, μετά από ειδική επεξεργασία, να κάνουμε την ιστοσελίδα σας πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης έχοντας ως τελικό στόχο την υψηλή κατάταξή της και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Ερευνητικά & αναπτυξιακά έργα

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στα κύρια τμήματα ενός ερευνητικού / αναπτυξιακού έργου όπως η διαδικασία αίτησης, η διαχείριση των διοικητικών θεμάτων εκτέλεσης του έργου και φυσικά η υλοποίηση των Πακέτων Εργασίας γύρω από τα ΤΠΕ. Η cwa μπορεί να προσφέρει υποστήριξη τόσο στην αίτηση για τη χρηματοδότηση του έργου όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των διοικητικών δράσεων που απαιτούνται καθ’όλη τη διάρκεια του έργου.

Εξειδικευμένη ιστοσελίδα

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τα πακέτα υπηρεσιών “βασική δυναμική ιστοσελίδα” και “εξελιγμένη δυναμική ιστοσελίδα”, η “Εξειδικευμένη ιστοσελίδα” σχεδιάζεται, υλοποιείται και ανταπροκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Παρέχει εξειδικευμένες λειτουργίες που σχεδιάζουμε για εσάς και την επιχείρησή σας.

Γραφιστική επιμέλεια

Σχεδιάζουμε το αισθητικό μέρος των ιστοσελίδων ή διαδικτυακών εφαρμογών σας στοχεύοντας στην πλήρη και αισθητικά συνεπή απεικόνιση του υλικού για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία σας με το κοινό. Αναδεικνύουμε, με ξεχωριστό στύλ, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιδέας σας και προσαρμόζουμε το διαθέσιμο υλικό στην αισθητική και εταιρική εικόνα σας.

Domain name & φιλοξενία

Εύκολα και γρήγορα εκτελούμε διαδικασίες ελέγχου διαθεσιμότητας και κατοχύρωσης ή ανανέωσης domain name. Σας παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής στο κομμάτι της φιλοξενίας (hosting) καθώς και πλήρη υποστήριξη για σχετικά τεχνικά πολύπλοκα θέματα (dns propagation, records, κλπ).

Υποστήριξη συνεδρίων

H cwa παρέχει υποστήριξη σε οργανωτικό επίπεδο και πληροφοριακά συστήματα για συνέδρια. Διαθέτουμε διαδικτυακές υπηρεσίες για εγγραφή & πληρωμή συνέδρων, ενώ αναλαμβάνουμε πλήρως το σχεδιασμό και δημιουργία της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Υποστηρίζουμε την ακαδημαϊκή αξιολόγηση των εργασιών του συνεδρίου και τη μετέπειτα οργάνωση των εργασιών σε πρακτικά. Επιπλέον προσφέρουν γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση των κοινωνικών εκδηλώσεων του συνεδρίου.