Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε!!!!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 14.30 οι φίλοι της Κερκυραϊκής Μασκαράτας βάζουν τα «γιορτινά» τους και ξεκινούν για να βρουν το Θησαυρό!! Σημείο έναρξης είναι η Κοφινέτα.

Την προηγούμενη χρονιά 104 ομάδες συμμετείχαν με 780 άτομα. Φέτος, στοχεύουμε σε περισσότερες συμμετοχές και ευελπιστούμε μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές να διασκεδάσουν μαζί μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κερκυραϊκής Μασκαράτας αποτελείται από άτομα που με μεράκι και όρεξη αναβιώνουν τα έθιμα του καρναβαλιού της Κέρκυρας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να αναστατώσουμε την πόλη!! Στο πάρτυ της λήξης οι σχολές χορού Χοροκίνηση, Νίκη Γιάννου, Νάντη Ρίζου και Τζένη Θεοτόκη θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Η παρέα σας υπόσχεται να καταλήξει σε ένα ξέφρενο Harlem Shake!!!

Χορηγός μας είναι τα φροντιστήρια Ανδριώτη.

Υποστηρικτές μας είναι η διαφημιστική εταιρία easylife media και η εταιρία πληροφορικής Creative Web Applications (cwa).

Χορηγός επικοινωνίας είναι το και το corfuland.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 14.00 στο βιβλιοπωλείο Μουστάκης και στα καταστήματα Video ΦΑΜΜ. Τηλ Επικοινωνίας 2661039455, 2661038739, 6976040000.

Δημοσιεύματα:

  1. corfuland.gr
  2. corfuwall.gr
  3. corfupress.com
  4. mykerkyra.gr

Share This: