AFISA-1Μικροί και μεγάλοι παίξαμε, λύσαμε γρίφους και όλοι μαζί χορέψαμε στους ρυθμούς του Harlem Shake στο πάρτυ της λήξης!! Η συμμετοχή έφτασε τις 101 ομάδες με 650 άτομα.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα χορευτικά που ετοίμασαν οι σχολές χορού Νίκη Γιάννου, Νάντυ Ρίζου, Χοροκίνηση, Τζένη Θεοτόκη και διασκέδασαν το κοινό.

Το πάρτυ όμως δεν σταματάει εδώ… σας περιμένουμε όλες και όλους την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι… στην αφετηρία της παρέλασης… για να παρελάσουμε όλοι μαζί. Είμαστε οι pyjamnam style!!! Με σύνθημα <<ξυπνήστε γιατί χανόμαστε>> φοράμε πιτζάμες παίρνουμε μαζί μας μαξιλάρια, πορτατίφ, κομοδίνα και κρεβάτια και βγαίνουμε στο δρόμο !!!!! είστε όλοι καλεσμένοι της κερκυραϊκής μασκαράτας σε ένα free style group που θα προκαλέσει τον πανικό στους δρόμους της πόλης. Όπως πάντα δεν ξεχνάμε σφυρίχτρες, βουβουζέλες, ντουντούκες και ξυπνητήρια… εμείς θα σας δώσουμε τους σκούφους του ύπνου δωρεάν….. Έλατε μαζί μας να τους ξυπνήσουμε ……γιατί μας έπιασαν στον υπνο!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς και υποστηρικτές μας φροντιστήρια Ανδριώτη, σχολές χορού Χοροκίνηση, Νίκη Γιάννου, Νάντη Ρίζου και Τζένη Θεοτόκη, την διαφημιστική εταιρία easylife media , την εταιρία πληροφορικής Creative Web Applications και το corfuland.

Δημοσιεύματα:

  1. corfuland.gr
  2. corfuwall.gr
  3. pluscorfu.gr
  4. corfupress.com
  5. corfu2day.com (1)
  6. corfu2day.com (2)

Share This: