social-media-content-strategy-225Όπως έχει αποδειχτεί πλέον τα social media αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας μια επιχείρησης!

Το θέμα είναι πώς διατηρείς σωστά αυτήν την εικόνα; Πώς κρατάς ευχαριστημένο το κοινό και παράλληλα κερδίζεις νέους υποστηρικτές;

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε πέντε απλά βήματα που μπορούν να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη 🙂

Ξεκινώντας, να θυμάστε ότι είναι αναγκαίο να είστε συγκεκριμένοι. Η χρήση των σωστών και εξειδικευμένων λέξεων κλειδιά (keywords) θα βοηθήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Συνεχίζοντας είναι χρήσιμο να συμβουλεύεστε τις μετρήσεις, έχουμε ασχοληθεί με το θέμα σε προηγούμενο άρθρο. Είναι βασικό να γνωρίζετε ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προτιμά το κοινό σας ώστε να στοχεύσετε σε αυτό.

Επιπρόσθετα, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τους ειδικούς της επικοινωνίας. Υπάρχουν πολλά websites & blogs με συμβουλές για το πώς θα προσελκύσετε νέους πελάτες.

Είναι βασικό να ακολουθείτε τις εξελίξεις. Οι λέξεις κλειδιά του εκάστοτε κλάδου είναι σημαντικό να βρίσκονται στην σελίδα/ προφίλ σας ώστε ο πελάτης/ καταναλωτής να βρίσκει όσα ψάχνει στην επιχείρηση σας.

Απαραίτητη είναι και η συνεχής ανανέωση του περιεχομένου του website σας. Είναι αναγκαίο να εμπλουτίζετε το περιεχόμενο του website σας με κείμενα σχετικά με το αντικείμενο σας και τα ενδιαφέροντα των πελατών σας είναι ώστε να προσελκύσετε κίνηση στο website σας. Λέξεις κλειδιά και κοινωνικά δίκτυα είναι αρωγοί στο έργο σας. Το κοινό σας μπορεί να εκφράσει τις επιθυμίες του και είναι απαραίτητο να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε ανάλογα.

Η CWA είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει 🙂

Πηγή

http://www.prdaily.com/Main/Articles/13681.aspx

Share This: